Bevezetés ritkaföldfémből Állandó Anyag NdFeB mágnesek

Ritkaföldfémből állandó mágnes Nd-Fe-B egy új típusú mágneses anyagból kialakított Az 1980-as évek kiváló mágneses jellemzőkkel a magas energia-termék, a nagy erejű hatályos stb Ez a legtöbb, erős és hatékony készült fel a most tekinteni King of mágnes. 

Fő alkalmazási ritkaföldfémből mágnesek Nd-Fe-B

Kiváló mágneses jellemzőkkel, bőséges nyersanyag és a viszonylag alacsony költség, Nd-Fe-B egy igen gyors fejlődését és széles körű alkalmazás. Nem kapok, hogy a hagyományos Ferrit mágnes, Al-Ni-Co és Sm-Co sok területén például az elektro-accoustic készülék, villamos motor, eszköz-és mérő, auto az ipar, a petro-kémiai az ipar és a mágneses egészségügyi termék.

Jellemző Appearance ritkaföldfémből állandó mágnes Nd-Fe-B

Az alapvető és jellegzetes alakja a mágnes használt korong, gyűrű, csempe és csoportos (tér). A felülete általában kezelt cink, nikkel vagy epoxigyanta bevonattal.

A fejlesztési ritkaföldfémből állandó mágneses anyag

Ritkaföldfémből elem egyedülálló magnitic tulajdon. Ritkaföldfémből anyagból készült ritkaföldfémből Nagyon fontos anyag a modern tudományos technológia és ritkaföldfémből anyag lehet osztani a három generáció szerint a fejlesztést. Az első generáció ritkaföldfémből állandó mágneses anyag (SmCo5) ötvözött alakult ki 1960-as évek A U.S.A. és a katonai ipar, a második generációs ritkaföldfémből állandó mágneses anyag (SmCoCuFeZr) a 1970-es évek során kialakított és használják a legtöbb iparág, a harmadik generációs ritkaföldfémből állandó mágneses anyag NdFeB ötvözött sikeresen alakult 1980-ban van Japán. A találmány a harmadik generációs ritkaföldfémből állandó mágneses anyag fogott a figyelmet a világ a költsége a termelés Nd-Fe-B lényegesen csökkent, miközben A mágneses ingatlan jól nőtt. Benne előállítására NdFeB ötvözet, olcsó Nd (neodímium) és Fe helyettesítheti a drága és Sm Co használt Az első és a második generáció.

Piacelemzés ritkaföldfémből állandó mágnes anyag Nd-Fe-B és Nd (neodímium)
A teljes használati állandó ritkaföldfémből mágnes Nd-Fe-B a világ 1990-ben 2500 MT, 4000MT 1992-ben, 7000MT 1997-ben és az éves fogyasztás állandó mágnes ritkaföldfémből Nd-Fe-B fogja elérni 10.000 MT 2000-ben a tervezettnél. A fém Nd (neodímium) a fő anyagi gyártásáért Nd-Fe-B (számlák körülbelül 35%). Több száz olyan gyárak termelő Nd-Fe-B Kína és a jelenleg az éves termelési kapacitás A Nd-Fe-B 1998-elérte 4000MT. Kiszámítása szerint, a kereslet a Nd (neodímium), és Nd (neodímium) ötvözött a világ fogja elérni 3500MT A 2000. A belföldi kereslet a fém ND (neodímium) lesz 1000MT évente a 2000. Kína gazdag ritkaföldfémből reserve.Most országokban van szükség, hogy a behozatali ritkaföldfémből elemeket Porcelán. 80% ritkaföldfémből anyaga Japán is behozott China.The piaci fém Nd (neodímium) változásokat a piacon Nd-Fe-B.Currently a kereslet állandó ritkaföldfémből mágnes Nd-Fe-B A nemzetközi piacon egyre nagyobb az 12-15% évente és a hazai piac több mint 20%. Szóval, a piaci Fém Nd (neodímium) is mutatja egy fényes jövő.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Copyright 2012 Kína ritkaföldfémek állandó mágnes Ltd. Stone Rich Sight. Minden jog fenntartva