Innføring av Rare-Earth Permanent Magneter Material NdFeB

Rare-Earth permanent magnet ND-Fe-B er en ny form for magnetisk materiale utviklet i 1980-tallet med gode magnetiske egenskaper i form av høye energi-produkt, med høy coercive kraft etc. Det er de sterke og kraftige magnetisk materiale opp til nå, og anses som King of Magnet. 

Main anvendelse av rare-earth permanente magneter ND-Fe -B

Med gode magnetiske egenskaper, rikelig råvare og relativt lave kostnader, ND-Fe-B er under en svært rask utvikling og bredt søknad. Det blir å erstatte den tradisjonelle magnet for Ferrite, Al-Ni-Co og Sm-Co i mange felt som elektro-accoustic enhet, elektrisk motor, instrument og meter, auto industri, petro-kjemisk industri og magnetiske helsevesenet produkt.

Typisk utseende rare-earth permanente magneter Nd-Fe-B

Den grunnleggende og typiske formen på magnet brukes er plate, ring, flis og blokkere (firkant). Overflaten behandles vanligvis med sink, nikkel eller epoksy resin coating.

Utviklingen av rare-earth permanent magnetisk materiale

Rare-Earth element har unike magnitic eiendom. Rare-Earth materiale produsert med rare-earth er svært viktig materiale i moderne vitenskapelige teknologi og rare-earth materiale kan deles i tre generasjoner, i henhold til utvikling. Den første generasjonen av rare-earth permanent magnetisk materiale (SmCo5) legering ble utviklet i 1960 er i U.S.A. og brukes i militære industrien; det andre generasjon av rare-earth permanent magnetisk materiale (SmCoCuFeZr) er utviklet i løpet av 1970-tallet og brukes i de fleste bransjer; tredje generasjon av sjeldne-earth permanent magnetisk materiale er NdFeB legering ble utviklet i 1980 står i Japan. Oppfinnelsen av tredje generasjon av rare-earth permanent magnetisk materiale fanget oppmerksomhet fra hele verden for den totale prisen for produksjon av ND-Fe-B er mye redusert mens magnetisk egenskap fremtredende økt. I produksjon av NdFeB legering, billige ND (Neodymium) og Fe erstatte kostbare Sm og Co brukes i den første og andre generasjon.

Markedsanalyser av sjeldne-earth permanent magnet materiale ND-Fe-B og ND (Neodymium)
Den totale bruken av permanente rare-earth magnet ND-Fe-B av verden i 1990 er 2500 MT, 4000MT i 1992, 7000MT i 1997 og årlig forbruk av permanente rare-earth magnet ND-Fe-B oppnår 10.000 MT i 2000 i forhold til prognosen. Metallet ND (Neodymium) er de viktigste materielle for produksjon av ND-Fe-B (står for omkring 35%). Det er hundrevis av fabrikker som produserer ND-Fe-B i Kina i dag og de årlige produksjonskapasiteten av ND-Fe-B 1998 nådde 4000MT. Beregne etter, vil etterspørselen etter ND (Neodymium) og ND (Neodymium) legering av verden vil nå 3500MT etter år 2000. Innenlandsk etterspørsel etter metallet Nd (Neodymium) vil bli 1000MT per år av år 2000. Kina er rikt på rare-earth reserve.Most landene må importere sjeldne-earth elementer fra Porselen. 80% av rare-earth materiale i Japan er importert fra China.The markedet av metall ND (Neodymium) endringer med markedet for ND-Fe-B.Currently den etterspørsel av permanente rare-earth magnet ND-Fe-B på internasjonale markedet øker med 12-15% årlig og hjemmemarkedet over 20%. Så markedet av metall ND (Neodymium) også viser en klar fremtiden.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Copyright 2012 Kina Rare Earth Permanent Magnet Ltd Stone Rich Sight. All Rights Reserved