Inleiding van Zeldzame aard Permanente Magneten Materiële NdFeB

De zeldzame aard permanente magneet Nd-Fe-B is een nieuw soort magnetisch materiaal dat in de jaren '80 met uitstekende magnetische kenmerken in termen van hoge energieproduct, hoge dwangkracht enz. wordt ontwikkeld. Het is het sterkste en krachtige magnetische materiaal tot nu toe en beschouwd als Koning van Magneet?

Hoofd toepassing van zeldzame aard permanente magneten Nd-Fe-B

Met uitstekende magnetische kenmerken, overvloedige grondstof en vrij lage kosten, is Nd-Fe-B onder een zeer snelle ontwikkeling en een brede toepassing. Het krijgt om de traditionele magneet van Ferriet, al-Ni-Co en sm-Co in velen gebied zoals elektro-accoustic apparaat, elektrische motor, instrument en meter, de autoindustrie, de petrochemische industrie en magnetisch gezondheidszorgproduct te vervangen.

Typische Verschijning van zeldzame aard permanente magneten Nd-Fe-B

De fundamentele en typische vorm van de gebruikte magneet is schijf, ring, tegel en block(vierkant). De oppervlakte wordt gewoonlijk behandeld met zink, nikkel of epoxyharsdeklaag.

De ontwikkeling van zeldzaam aard permanent magnetisch materiaal

Het zeldzame aard element heeft uniek magnitic bezit. Het zeldzame aard materiaal dat met zeldzaam aard wordt geproduceerd is zeer belangrijk materiaal in moderne wetenschappelijke technologie en het zeldzame aard materiaal kan in drie generaties volgens de ontwikkeling worden verdeeld. De eerste generatie van de zeldzame aard permanente magnetische materiële legering (van SmCo5 werd) ontwikkeld in jaren '60 in de V.S. en werd gebruikt in de militaire industrie; de tweede generatie van zeldzaam aard permanent magnetisch materiaal (SmCoCuFeZr) wordt ontwikkeld tijdens jaren '70 en in de meesten van de industrieën gebruikt; de derde generatie van zeldzaam aard permanent magnetisch materiaal is legering NdFeB met succes werd ontwikkeld in de jaren '80 in Japan. De uitvinding van de derde generatie van zeldzaam aard permanent magnetisch materiaal ving de aandacht van de wereld want de kosten van de productie van Nd-Fe-B verminderd zijn veel terwijl het magnetische bezit opvallend steeg. In de productie van legering NdFeB, vervangen goedkoop Nd (neodymium) en Fe duur Sm en Co dat in de eerste en tweede generatie wordt gebruikt.

De analyse van de markt van zeldzame aard permanente magneet materiële Nd-Fe-B en Nd (neodymium)

Het totale gebruik van permanente zeldzame aard magneet Nd-Fe-B van de wereld in 1990 is 2500 MT, 4000MT in 1992, zullen 7000MT in 1997 en de jaarlijkse consumptie van permanente zeldzame aard magneet Nd-Fe-B 10,000MT in het jaar 2000 volgens voorspelling bereiken. MetaalNd (neodymium) is het belangrijkste materiaal voor het veroorzaken van Nd-Fe-B (rekeningen voor ongeveer 35%). Er zijn honderden fabrieken die Nd-Fe-B in China weldra veroorzaken en de jaarlijkse productiecapaciteit van Nd-Fe-B van 1998 heeft 4000MT bereikt. Het berekenen het overeenstemmen, de vraag naar Nd (neodymium) de legering en van Nd (neodymium zullen) van de wereld 3500MT tegen jaar 2000 de Binnenlandse vraag bereiken want metaalNd (neodymium) 1000MT per jaar tegen jaar zal zijn 2000 China aan zeldzame aard reserve rijk zijn de Meeste landen zeldzame aard elementen van China moeten invoeren. 80% van zeldzaam aard materiaal van Japan ingevoerd=wordt= uit China De markt van metaalNd (het neodymium) verandert met de markt van Nd-Fe-B. Momenteel de vraag van permanente zeldzame aard magneet Nd-Fe-B in internationale markt stijgt met 12-15% jaarlijks en binnenlandse markt meer dan 20%, Zo, markt van metaal toont het neodymium van Nd() ook een rooskleurige toekomst.

 
  E-мail: good@china--magnet.com

Hoofdkantoor

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 De Zeldzame Aarde Permanent Magnet Ltd. het Rijke Gezicht van China van het auteursrecht 2012 van de Steen. Alle Voorgebe*houde Rechten