Kina sjældne jordarters Faste Magnet Ltd. er en virksomhed, der specialiserer sig i forbindelse med udarbejdelsen af sjældne jordarters NdFeB permanent magnet og alnico magnet.

Fundet i 1985, virksomheden er bygget på et område af over 39 000m. Med magnet produktion anslås at være op til 1500 ton årligt. Vores virksomhed har 15 års erfaring i fremstilling kvalitet magneter for vores kunder. Vi har over 25 ingeniører med Ph.D. grad. 58 universitetets kvalificeret techicans. Og over 150 veluddannede arbejdere.

Med vores forvejen fremstiller udstyr og streng kontrol system. Vores kunder kan hvile asure at vores produkter er altid lavet med toppen kvalitet. Vi kan levere Nd-Fe-B magneter i en sort størrelse, former og dimensioner, der alle er skræddersyet efter til vores kunders særlige behov.

Vi køber neodym og andre sjældne metaller direkte fra kilden; I sjældne jordarters miner i den nordlige side af Kina. Derfor er vores priser er altid garanteret til mere konkurrencedygtige end andre producenter.

På grund af den op-voksende krav, kan vi give Sumitomo NdFeB magnet patent licens til vores kunder hvis det er nødvendigt.

Vi er tildelt med ISO 9004 certifikat. Vi har bevist, at vores fabrik er ud over kravet standarder.

Vi kan gøre kvaliteter N45, 30h, 35SH, 30UH. Vi kan fremstilling magnet med en række forskellige former og dimensioner herunder blok, bar, disk, ring, cylinder, hule cylinder, sektor, fliser osv. størrelser er lige fra D0.5mm x T0.5mm eller 0,5 mm x 0,5 mm x 0,5 mm (med en tolerance på + /-0.05mm) til D150mm x T50mm eller 150mm x 100mm x 50mm montering til enhver maskine eller udstyr.

Vi har nikkel, zink, epoxy, plastic, sølv og guld coatings til magnet. Nogle af dem er stærkt anti-ætsende. Vi har også producerer magnetiske forsamlinger som magnet er den vigtigste del.

I dag magnetiske materialer er anvendt i utallige måder. Nogle eksempler på fælles ansøgninger af permanente magneter er: Maskiner, Audio & Video-og kommunikationsudstyr, transport, Medical Device, Auto Mobil Industri, som drivkraft, Sikkerhed Equiments.

Vores virksomhed overgå vores konkurrenter på alle hvilken måde. Vores opretholde kvalitet, og bedre ressourcer gør os til den rigtige leverandør til alle dine behov. Vi skal ikke lade prisen på vores produkter ødelægge vores surpreme kvalitet. Fordi her i C.R.E.P. Magnet Co, er det vores forpligtelse til at sikre fuld tilfredshed af vores kunder.

Vi har regelmæssige kunder i Vesteuropa og USA herunder verdenskendte virksomheder. Vores Hong Kong salgsafdeling har haft over 11 års erfaring i handelssegmenter magneter med vestlige virksomheder.

Send din specifikation af dine magnet herunder kvaliteter, størrelser, tolerancer, retning af magnetization, belægning og mængde til os. Tag den fordel af vores konkurrencedygtige priser uovertrufne kvalitet, pålidelige tjenester og hurtig levering.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 magnet manufacturer, magnet supplier
Copyright 2012 Kina sjældne jordarters Permanent Magnet Ltd Stone Rich Synskorrektion. All Rights Reserved