Indførelse af sjældne jordarters Faste Magneter Materiale NdFeB

Sjældne jordarters permanent magnet Nd-Fe-B er en ny form for magnetisk materiale, som er udarbejdet i 1980'erne med fremragende magnetiske egenskaber i form af høje energi-produkt, høj tvangsindgreb kraft osv. Det er den mest stærke og kraftfulde magnetisk materiale op til nu, og betragtes som den Kongen af Magnet. 

Main anvendelsen af sjældne jordarters permanente magneter Nd-Fe-B

Med fremragende magnetiske egenskaber, rigelige råvarer og forholdsvis billigt, Nd-Fe-B er i en meget hurtig udvikling og dækkende ansøgning. Det er at komme til at erstatte den traditionelle magnet af ferrit, Al-Ni-Co og Sm-Co i mange området såsom elektro-accoustic enheden, elektriske motor, instrument og måleren, bilindustrien, petrokemiske industrien og magnetiske sundhedsplejesektoren produkt.

Typisk udseende af sjældne jordarters permanente magneter Nd-Fe-B

Den grundlæggende og typiske form af magnet anvendte disk, ringveje, fliser og blok (firkantet). Overfladen er normalt behandlet med zink, nikkel eller epoxyharpiks belægning.

Udvikling af sjældne jordarters permanent magnetisk materiale

Sjældne jordarters element har unikke magnitic ejendom. Sjældne jordarters materiale produceret med sjældne jordarters er meget vigtigt materiale i moderne videnskabelig teknologi og sjældne jordarters materiale kan opdeles i tre generationer i henhold til den udvikling. Den første generation af sjældne jordarters permanent magnetiske materiale (SmCo5) legeret blev udviklet i 1960'erne i USA og anvendes i militære industri; den Anden generation af sjældne jordarters permanent magnetiske materiale (SmCoCuFeZr) er udviklet i løbet af 1970's og anvendes i de fleste brancher, den tredje generation af sjældne jordarters permanent magnetiske materiale er NdFeB legeret blev udviklet i 1980'erne i Japan. Opfindelsen af den tredje generation af sjældne jordarters permanent magnetisk materiale fanget opmærksomhed verden for omkostningerne ved de produktion af Nd-Fe-B er meget faldet, mens den magnetiske ejendom fremtrædende steget. I produktion af NdFeB legering, billige Nd (neodym) og Fe erstatte de dyrere Sm og Co anvendes i første og anden generation.

Markedsanalyse af sjældne jordarters permanent magnet materiale Nd-Fe-B og Nd (neodym)
Det samlede forbrug af permanent sjældne jordarters magnet Nd-Fe-B af verden i 1990 er 2.500 MT, 4000MT i 1992, 7000MT i 1997 og det årlige forbrug af permanente sjældne jordarters magnet Nd-Fe-B vil nå 10.000 MT i år 2000 ifølge prognoserne. Metallet Nd (neodym) er det vigtigste materiale til fremstilling af Nd-Fe-B (tegner sig for omkring 35%). Der er hundredvis af fabrikker, der producerer Nd-Fe-B i Kina i øjeblikket, og den årlige produktionskapacitet af Nd-Fe-B i 1998 har nået 4000MT. Regnemaskiner efter, at efterspørgslen efter Nd (neodym) og Nd (neodym) legering af verden vil nå 3500MT inden år 2000. Indenlandske efterspørgsel for metal Nd (neodym) vil blive 1000MT pr år 2000. Kina er rig på sjældne jordarters reserve.Most lande har brug for at importere sjældne jordarters elementer fra Porcelæn. 80% af de sjældne jordarters materiale i Japan er importeret fra China.The marked af metal Nd (neodym) ændringer med markedet af Nd-Fe-B.Currently den efterspørgsel af permanente sjældne jordarters magnet Nd-Fe-B i internationale marked er steget med 12-15% årligt og hjemmemarkedet over 20%. Så marked af metal Nd (neodym) også viser en lys fremtiden.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Copyright 2012 Kina sjældne jordarters Permanent Magnet Ltd Stone Rich Synskorrektion. All Rights Reserved