. Kiina harvinaisten maametallien Kestomagneetti Oy profiili


Kiina harvinaisten maametallien pysyvä Magneetti Oy. on yritys, joka on erikoistunut tuottamaan harvinaisten maametallien NdFeB Kestomagneetti ja alnico magneetti.

Löytyi vuonna 1985, yritys on rakennettu alue yli 39 000m. Kun magneetti tuotannon arvioidaan olla enintään 1500 tonnia vuosittain. Yrityksellämme on 15 vuoden kokemus valmistuksen laadun magneetteja asiakkaillemme. Meillä on yli 25 insinöörien kanssa Ph.D. aste. 58 yliopiston pätevä techicans. Ja yli 150 hyvin koulutettuja työntekijöitä.

Kanssa etukäteen valmistus varusteet ja tiukka tarkastusjärjestelmää. Asiakkaamme voivat levätä asure, että tuotteemme ovat aina tehtävä alkuun laatua. Voimme toimittaa Nd-Fe-B-magneettien useissa eri koosta, muodot ja mitat, kaikki räätälöity mukaan meidän asiakkaan erityistarpeet.

Ostamme neodyymi ja muiden harvinaisten metallien suoraan lähteeltä; Koska harvinaisten maametallien kaivokset sijaitsevat että pohjoisessa puolella Kiinassa. Siksi hintoja on aina taattava entistä kilpailukykyisempi kuin muilta valmistajilta.

Koska ylös-lisävaatimuksia, voimme tarjota Sumitomo NdFeB magneetti patenttilisenssi asiakkaillemme tarvittaessa.

Me, joille on myönnetty ISO 9004 todistus. Olemme todistaneet, että tehdas on ylä-ja ulkopuolella vaatimus standardien.

Voimme tehdä palkkaluokkiin N45, 30H, 35SH, 30UH. Voimme valmistukseen magneetti useita eri muotoja ja mitat myös estää, baari, levylle, rengas, sylinteri, ontto sylinteri-, alue-, kaakeli, jne. koot ovat vaihtelevat D0.5mm x T0.5mm tai 0,5 mm x 0,5 mm x 0,5 mm (ja toleranssi + /-0.05mm) on D150mm x T50mm tai 150mm x 100mm x 50mm asentamisesta mitään koneen tai laitteen.

Olemme nikkeli-, sinkki-, epoksi-, muovi-, hopea ja kullan pinnoitteita, joita käytetään magneetti. Jotkut heistä ovat erittäin anti-syövyttävä. Tuotamme myös magneettisia kokoonpanoja, joiden magneetti on tärkein osa.

Nykyään magneettisia materiaaleja käytetään lukemattomissa tavoilla. Joitakin esimerkkejä Määrittämätön sovelluksia pysyvä magneetit ovat: Koneet, Audio & Video and Communication Equipment, Transportation, Lääkinnällisiä laitteita, Auto Mobile Teollisuus, Motive Power, Turvallisuus Equiments.

Yrityksemme ylittämään kilpailijamme välein millä tavalla. Meidän pitää yllä laatua ja huippuluokan resurssit antaa meille oikeuden toimittaja kaikki tarpeet. Emme anna hinta tuotteitamme pilata meidän surpreme laatua. Koska täällä C.R.E.P. Magnet Co, on sitoumuksemme varmistaa tyytyväisyyden asiakkaamme.

Olemme säännöllisesti asiakkaat Länsi-Eurooppa ja Yhdysvalloissa myös maailmankuuluja yrityksille. Meidän Hong Kong myynti on ollut yli 11 vuoden kokemus kaupankäynnin magneettien kanssa länsimaiset yritykset.

Lähetä eritelmän teidän magneetti myös palkkaluokkaa, kokoja, toleransseja suuntaan magnetization, pinnoite ja määrä meille. Ole etuna meidän kilpailukykyiseen hintaan lyömätön laatu, luotettavat palvelut ja nopean toimituksen.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 magnet manufacturer, magnet supplier
Copyright 2012 Kiina harvinaisten maametallien Kestomagneetti Ltd Stone Rich Sight. Kaikki oikeudet pidätetään