Johdanto harvinaisten maametallien pysyvä Magneetit Materiaali NdFeB

Harvinaiset-maa Kestomagneetti Nd-Fe-B on eräänlainen uusi magneettisesta aineesta kehitetty 1980-luvulla, jossa on erinomaiset magneettiset ominaisuudet kannalta energian korkea tuotteen korkea pakkokeinojen voimassa jne. Se on vahva ja voimakas magneettisesta aineesta asti ja pidetään King of Magnet. 

Main application harvinaisten maametallien pysyvä magneetteja Nd-Fe -B

Erinomaiset magneettiset ominaisuudet, runsaasti raaka-ainetta ja suhteellisen alhaiset kustannukset, Nd-Fe-B on hyvin nopea kehitys ja laaja sovellus. On jo korvata perinteinen magneetti Ferrite, Al-Ni-Co ja Sm-Co monissa alalla, kuten elektro-accoustic laite, sähköliesi moottori-, instrumentti-ja mittari, autoteollisuuden, petrokemian teollisuuden ja magneettiset terveydenhuollon tuote.

Tyypillisiä Ulkonäkö harvinaisten maametallien pysyvä magneetteja Nd-Fe-B

Perus-ja tyypillinen muoto sen magneetti käytetään levyä, rengas, laattojen ja estää (neliö). Pinta on yleensä hoidettu sinkki, nikkeli tai epoksimuovilla pinnoitteella.

Kehittämistä harvinaisten maametallien pysyvä magneettisesta aineesta

Harvinaiset maametallien elementti on ainutlaatuista magnitic omaisuutta. Harvinaiset maametallien tuotettu harvinaisten maametallien on erittäin tärkeä materiaali moderni tieteellinen teknologian ja harvinaisten maa-aines voidaan jakaa kolmeen sukupolvien mukaan kehittämiseen. Ensimmäisen sukupolven harvinaisten maametallien pysyvä magneettinen materiaali (SmCo5) seostettua kehitettiin 1960-luvulla että Yhdysvalloissa, ja niitä käytetään sotateollisuutta, ja toisen sukupolven harvinaisten maametallien pysyvä magneettinen materiaali (SmCoCuFeZr) on kehitetty aikana 1970-luvulla ja niitä käytetään useimmilla teollisuudenaloilla, ja kolmannen sukupolven harvinaisten maametallien pysyvä magneettinen materiaali on NdFeB seosteräksestä onnistui kehitetty 1980: n Japanissa. Keksintö on kolmannen sukupolven harvinaisten maametallien pysyvä magneettisesta aineesta pyydetty huomion maailman kustannusten mukaan tuotantoon Nd-Fe-B on huomattavasti vähentynyt, kun taas magneettisen omaisuuden näkyvästi lisääntynyt. Sisällä tuotantoon NdFeB seosteräksestä halpa Nd (neodyymi) ja Fe korvata kalliita Sm ja yhteistyötä käytetään ensimmäisen ja toisen sukupolven.

Markkina-analyysi harvinaisten maametallien pysyvä magneetti materiaalia Nd-Fe-B-ja Nd (neodyymi)
Koko käytön pysyvä harvinaisten maametallien magneetti Nd-Fe-B-maailmassa vuonna 1990 on 2500 MT, 4000MT vuonna 1992, 7000MT vuonna 1997 ja vuotuinen kulutus pysyvä harvinaisten maametallien magneetti Nd-Fe-B saavuttaa 10000 MT vuonna 2000 mukaan ennuste. Metallin Nd (neodyymi) on tärkein materiaali tuottamisesta Nd-Fe-B (noin 35%). On satoja tehtaat tuottavat Nd-Fe-B Kiinassa hetkellä ja vuotuinen tuotantokapasiteetti ja Nd-Fe-B 1998 on saavuttanut 4000MT. Laskimet mukaan, kysynnän Nd (neodyymi) ja Nd (neodyymi) seostettua että maailma saavuttaa 3500MT vuoteen 2000 mennessä. Kotimainen kysyntä metalli Nd (neodyymi) on 1000MT vuodessa, jonka vuonna 2000. Kiina on runsaasti harvinaisia maametallien reserve.Most maiden on tuoda harvinaisten maametallien elementtejä Kiina. 80% harvinaisten maametallien materiaalin Japani on tuodun China.The markkinoille metalli Nd (neodyymi) muutokset markkinoille Nd-Fe-B.Currently että kysynnän pysyvän harvinaisten maametallien magneetti Nd-Fe-B kansainvälisillä markkinoilla on kasvanut 12-15% vuosittain ja kotimaan markkinoilla yli 20%. Joten, markkinoiden metallia Nd (neodyymi) osoittaa myös valoisa tulevaisuudessa.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Copyright 2012 Kiina harvinaisten maametallien Kestomagneetti Ltd Stone Rich Sight. Kaikki oikeudet pidätetään