Кина ретке Земљи Стални Магнет доо. је фирма која је специјализована ретка земља у производњу НдФеБ трајни магнет и алницо магнет.

Фоунд ин 1985, фирма је на подручју више од 39 000м. Са магнет процијењене излазне да се до 1500 тона годишње. Наша фирма има 15 година искуства у производне квалитета Магне за наше клијенте. Имамо више од 25 инжењера са др сц степен. 58 квалификованих тецхицанс универзитету. И више од 150 добро обучени радници.

Унапред са нашом опремом и производним строге инспекције система. Наши клијенти могу одморити асуре да су наши производи су увек склопи са врха квалитета. У могућности смо доставити НД-Фе-Б магнети у различитим величине, облика и димензија, а све прилагођено према нашим специфичним потребама купца.

Ми неодимиј куповину и других ретких метала директно из извора; У ретким земља налази мина на северу Кине. Зато је наше цене увек поуздано компетивније него других произвођача.

С обзиром на горе диже захтевима, можемо пружити Сумитомо НдФеБ магнет патента лиценца за наше купце ако је то потребно.

Ми смо награђени са ИСО 9004 цертификат. Ми смо доказали да наше фабрике је изнад и ван ње услов стандарда.

Ми можемо учинити разреда Н45, 30Х, 35СХ, 30УХ. Можемо производње магнет са различитим облицима и димензије, укључујући блок, трака, диск, прстен, цилиндар, шупље цилиндар, сектора, цријеп, итд величина су у распону од Т0.5мм или Д0.5мм кс 0.5мм кс 0.5мм кс 0.5мм (уз толеранцију од + /-0.05мм) то Д150мм кс Т50мм или 150мм кс 100мм кс 50мм уклапање у било коју машина или опрема.

Имамо никл, цинк, епоксы, пластике, сребрни и злато премаза применити на магнета. Неки од њих су јако анти-корозиван. Такође смо произвести магнетно склопова од којих су магнет је главни део.

Данас магнетни материјали користе се у безбројним начина. Неки примери примене заједничких трајних магнета су: Машине, аудио и Видео и комуникационе опреме, транспорт, Медицинских уређаја, Ауто Мобилна индустрија, мотив Поуер, Безбедност Екуиментс.

Наша фирма надмашује наше такмичара у свакој који начин. Наш одржати квалитет, а надређени ресурси нас чине право добављача за све ваше потребе. Не дозволите да цене наших производа наше укварити сурпреме квалитета. Јер овде на Ц.Р.Е.П. Магнет Цо, то је наша обавеза да се обезбеди пуна задовољства наших купаца.

Имамо редовне клијенте у западној Европи и Познат у свету укључујући САД компанија. Наш Хонг Конг продајни одељење има више од 11 година искуства Магне у трговању са западним компанијама.

Пошаљите Вашу спецификацију Ваше магнет укључујући разреда, величине, толеранције, смјер магнетизације, премазивање и количине за нас. Узми предност наше конкурентне цене ненадмашне квалитета, поуздан услуга и брза достава.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 magnet manufacturer, magnet supplier
Цопыригхт 2012 Кина ретке Земљи Перманент Магнет Лтд Камен Рицх призор. Алл Ригхтс Ресервед