Увођење ретке земље Стални Материјал НдФеБ магнети

Ретке земље сталног магнета НД-Фе-Б је нова врста магнетно материјале развијене у из 1980 са одличним магнетска својства у смислу производа високе енергије, високо принудне сила и сл То је већина јак и моћан магнетских материјала и до сада, и сматра Краљ Магнет. 

Главна примена ретке земље трајни магнети НД-Фе-Б

С одличним магнетска својства, обилно сировине и релативно ниску цену, Нд-Фе-Б је под врло брз развој и широк апликација. То је узимајући заменити традиционалне магнет за ферита, Ал-Ни-Цо и См-Цо у многим подручју, као што су електро-аццоустиц уређај, електрични мотор, инструмента и метар, ауто индустрија, петра-цхемицал индустрија и магнетска здравствене производ.

Типичне Појава ретке земље трајни магнети НД-Фе-Б

Основни и карактеристични облик од магнет су који се користе диск, прстен, плочица и блока (трг). Површине се обично третирају са цинк, никл или епоксы смола премазивање.

Развој ретке земље стални магнетни материјал

Ретке земље елемент има јединствену магнитиц имовине. Ретке земље материјала произведених са ретким земља -- је врло важно у савременим научним материјала технологије и ретке земље материјала може се поделити у три генерације према развоју. Прва генерација ретке земље сталног магнетског материјал (СмЦо5) легура је развијен у 1960 -- у У.С.А. и коришћен у војне индустрије, а друге генерације ретких земље сталног магнетског материјал (СмЦоЦуФеЗр) је развијен током 1970-а и користе се у већини индустрија; треће генерације од ретке земље сталног магнетског материјала је НдФеБ легирати успешно је развијена 1980-а у Јапан. Проналазак треће генерације ретке земље сталног магнетског материјала је ухваћен пажњу у свету по цени од производња НД-Фе-Б, док је знатно смањен магнетног некретнина видљиво порастао. У производња НдФеБ легуре, јефтини НД (неодимиј) и Фе заменити скупљи См и заједнички користити у првој и другој генерацији.

Анализа тржишта ретких земље сталног магнет материјала НД-Фе-Б и НД (неодимиј)
Укупна коришћењу сталног ретке земље магнет Нд-Фе-Б у свету у 1990 је 2500 МТ, 4000МТ ин 1992, 7000МТ ин 1997, а годишња потрошња сталног ретке земље магнет НД-Фе-Б ће доћи до 10.000 МТ у 2000, према прогноза. Металне НД (неодимиј) је главни материјал за производњу НД-Фе-Б (рачуне за око 35%). Постоје стотине фабрика за производњу НД-Фе-Б у Кини и данас годишњи производни капацитет и НД-Фе-Б 1998 достигао 4000МТ. Израчунавање складу, захтев за НД (неодимиј) и НД (неодимиј) слитине на свет доћи до 3500МТ до 2000. Домаћа потражња за метал Нд (неодимиј) 1000МТ ће се годишње по 2000. Кина је богато ретке земље ресерве.Мост земље морају увозити ретке земље елемената из Порцулан. 80% ретке земље материјал Јапан је увезен из Цхина.Тхе тржишту метала НД (неодимиј) мења тржиште НД-Фе-у Б. Цуррентлы потреба сталног ретке земље магнет НД-Фе-Б на међународном тржишту је све већи од 12-15% годишње и домаћем тржишту више од 20%. Дакле, на тржишту метал НД (неодимиј) такође показује светле будућности.

 
  E-mail: good@china--magnet.com

Head Office

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Цопыригхт 2012 Кина ретке Земљи Перманент Магнет Лтд Камен Рицх призор. Алл Ригхтс Ресервед