Σπάνια γη Permanent Magnet Ltd της Κίνας. είναι κατασκευαστής μαγνητών που ειδικεύεται neodymium στην παραγωγή σπάνιας γης, που συμπυκνώνεται & οριακού, samarium κοβάλτιο, μαγνήτης alnico.

Βρήκε το 1985, το εργοστάσιο στηρίζεται σε μια περιοχή πάνω από 39 000m με την παραγωγή μαγνητών που υπολογίζεται για να είναι μέχρι 2000 τόνος ετησίως. Έχουμε πάνω από 25 μηχανικούς με το βαθμό Ph.D.. 58 καταρτισμένοι πανεπιστήμιο τεχνικοί. Και πάνω από 550 καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι.

Με τους εξοπλισμούς κατασκευής προόδου και το ακριβές σύστημα επιθεώρησής μας. Οι πελάτες μας μπορούν να στηριχτούν βεβαιώνουν ότι τα προϊόντα μας γίνονται πάντα με την κορυφαία ποιότητα. Παρέχουμεneodymium ND-Fe-v τους κεραμικούς μαγνήτεσalnico μέγεθος, μορφές και διαστάσεις, όλοι που προσαρμόζονται σε ποικίλες σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη μας. Έχουμε το μαγνήτη δαχτυλιδιών, το μαγνήτη φραγμών, το διαμορφωμένο κεραμίδι μαγνήτη μαγνητών νιφάδων κ.λπ...

Είμαστε κατάλληλοι για να παρέχουμε την άδεια διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μαγνητών Sumitomo NdFeB στους πελάτες μας εάν ο πελάτης μας που απαιτείται.

Τιμιόμαστε με το πιστοποιητικό του ISO 9004. Έχουμε αποδείξει ότι το εργοστάσιό μας είναι επάνω από και πέρα από τα πρότυπα.

Με την καθημερινούς επιστημονικούς έρευνα και τον πειραματισμό μπορούμε τώρα να κάνουμε τους βαθμούς N52, 45H, 42SH, 35UH, 33EH και 48M για τη μαζική παραγωγή. Αυτοί οι βαθμοί είναι ήδη κλειστοί στους κορυφαίους βαθμούς που έκαναν από τους ιαπωνικούς ή αμερικανικούς παραγωγούς. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το μαγνήτη με μια ποικιλία των μορφών και των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένου του φραγμού, του φραγμού, του δίσκου, του δαχτυλιδιού, του κυλίνδρου, του κοίλου κυλίνδρου, του τομέα, του κεραμιδιού, κ.λπ.. Τα μεγέθη κυμαίνονται από D0.5mm Χ T0.5mm ή 0.5mm X 0.5mm X 0.5mm (με την ανοχή +/- 0.05mm) ως D150mm Χ T50mm ή 150mm X 100mm X 50mm κατάλληλος σε οποιοδήποτε μηχανή ή εξοπλισμό.

Απευθυνόμαστε το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα εποξικά, πλαστικά, ασημένια και χρυσά επιστρώματα στο μαγνήτη με ιδιαίτερα αντιδιαβρωτικό. Παράγουμε επίσης τις μαγνητικά συνελεύσεις ή τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στα εργαλεία χεριών, τις ηλεκτρονικές συσκευές, τους υπολογιστές, και μερικές μηχανές.

Σήμερα τα μαγνητικά υλικά χρησιμοποιούνται σε αμέτρητο των τρόπων. Μερικά παραδείγματα των κοινών εφαρμογών των μόνιμων μαγνητών είναι: Μηχανήματα, ήχος & βίντεο και εξοπλισμός επικοινωνίας, μεταφορά, ιατρική συσκευή, αυτόματη κινητή βιομηχανία, κινητήρια δύναμη, εξοπλισμοί ασφάλειας.

Η επιχείρησή μας ξεπερνά τους ανταγωνιστές μας με κάθε τρόπο. Μας στηρίξτε την ποιότητα, και οι ανώτεροι πόροι μας κάνουν το σωστό προμηθευτή για όλες τις ανάγκες σας. Δεν αφήνουμε την τιμή των προϊόντων μας να χαλάσει την ανώτατη ποιότητά μας. Επειδή εδώ σε C.R.E.P. Magnet Co., είναι η υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Έχουμε τους κανονικούς πελάτες στη δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων διάσημων επιχειρήσεων. Το τμήμα πωλήσεών μας είχε πάνω από 11 έτη εμπειρίας να ανταλλάξει τους μαγνήτες με τις δυτικές επιχειρήσεις.

Μας στείλετε την προδιαγραφή μαγνήτη σας σας συμπεριλαμβανομένων των βαθμών, των μεγεθών, των ανοχών, της κατεύθυνσης της μαγνήτισης, του επιστρώματος και της ποσότητας σε. Αξιοποιήστε της ανταγωνιστικής unbeatable ποιότητας τιμών, των αξιόπιστων υπηρεσιών και της γρήγορης παράδοσής μας. Παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα για την εξέτασή σας.

 
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: good@china--magnet.com

Έδρα

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Σπάνια γη Permanent Magnet Ltd. πλούσια θέα της Κίνας πνευματικών δικαιωμάτων 2012 πετρών. Τα δικαιώματα που διατηρούνται όλα.