Εισαγωγή των rare-earth μόνιμων μαγνητών υλικό NdFeB

Ο rare-earth μόνιμος μαγνήτης ND-Fe-v είναι ένα νέο είδος μαγνητικού υλικού που αναπτύσσεται στη δεκαετία του '80 με τα άριστα μαγνητικά χαρακτηριστικά από την άποψη του υψηλού ενεργειακού προϊόντος, της υψηλής καταναγκαστικής δύναμης κ.λπ.... Είναι το ισχυρότερο και ισχυρό μαγνητικό υλικό μέχρι τώρα και θεωρημένος ως βασιλιάς του μαγνήτη;

Κύρια εφαρμογή των rare-earth μόνιμων μαγνητών ND-Fe-v

Με τα άριστα μαγνητικά χαρακτηριστικά, την άφθονη πρώτη ύλη και το σχετικά χαμηλότερο κόστος, το ND-Fe-v είναι κάτω από μια πολύ γρήγορη ανάπτυξη και μια ευρεία εφαρμογή. Παίρνει να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό μαγνήτη ferrite, του Al-Nj-kovaltj'oy και του σμ-κοβαλτίου σε πολλοί τομέας όπως η ηλεκτρο- accoustic συσκευή, της ηλεκτρικής μηχανής, του οργάνου και του μετρητή, της αυτόματης βιομηχανίας, της πετροχημικής βιομηχανίας και του μαγνητικού προϊόντος υγειονομικής περίθαλψης.

Χαρακτηριστική εμφάνιση των rare-earth μόνιμων μαγνητών ND-Fe-v

Η βασική και χαρακτηριστική μορφή του μαγνήτη χρησιμοποιούμενου είναι δίσκος, δαχτυλίδι, κεραμίδι και block(tetra'gwno). Η επιφάνεια αντιμετωπίζεται συνήθως με το επίστρωμα ψευδάργυρου, νικελίου ή εποξικής ρητίνης.

Η ανάπτυξη του rare-earth μόνιμου μαγνητικού υλικού

Το rare-earth στοιχείο έχει τη μοναδική magnitic ιδιοκτησία. Το rare-earth υλικό που παράγεται με rare-earth είναι πολύ σημαντικό υλικό στη σύγχρονη επιστημονική τεχνολογία και το rare-earth υλικό μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις γενεές σύμφωνα με την ανάπτυξη. Η πρώτη γενεά του rare-earth μόνιμου μαγνητικού υλικού κράματος (SmCo5) αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '60 στις ΗΠΑ και χρησιμοποιήθηκε στη στρατιωτική βιομηχανία η δεύτερη γενεά του rare-earth μόνιμου μαγνητικού υλικού (SmCoCuFeZr) αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 και χρησιμοποιείται σοι περισσότερες από τις βιομηχανίες η τρίτη γενεά του rare-earth μόνιμου μαγνητικού υλικού είναι κράμα NdFeB αναπτύχθηκε επιτυχώς στη δεκαετία του '80 στην Ιαπωνία. Η εφεύρεση της τρίτης γενεάς του rare-earth μόνιμου μαγνητικού υλικού επίασε την προσοχή του κόσμου γιατί το κόστος παραγωγής του ND-Fe-v είναι πολλή που μειώνεται ενώ η μαγνητική ιδιοκτησία αυξήθηκε κυρίως. Στην παραγωγή του κράματος NdFeB, το φτηνό ND (neodymium) και το Φε αντικαθιστούν το ακριβά Sm και το κοβάλτιο που χρησιμοποιούνται στην πρώτη και δεύτερη γενεά.

Ανάλυση αγοράς του rare-earth μόνιμου μαγνήτη υλικό ND-Fe-v και ND (neodymium)

Η συνολική χρήση του μόνιμου rare-earth μαγνήτη ND-Fe-v του κόσμου το 1990 είναι 2500 ΑΜ, 4000MT το 1992, 7000MT το 1997 και η ετήσια κατανάλωση μόνιμου rare-earth μαγνήτη ND-Fe-v θα φθάσουν σε 10,000MT στο έτος 2000 σύμφωνα με την πρόβλεψη. Το ND μετάλλων (neodymium) είναι το κύριο υλικό για την παραγωγή του ND-Fe-v (απολογισμοί για περίπου 35%). Υπάρχουν εκατοντάδες των εργοστασίων που παράγουν το ND-Fe-v στην Κίνα προς το παρόν και η ετήσια παραγωγική ικανότητα του ND-Fe-v του 1998 έχει φθάσει σε 4000MT. Η χορήγηση υπολογισμού, η απαίτηση για το ND (neodymium) και το κράμα ND (neodymium) του κόσμου θα φθάσουν σε 3500MT μέχρι το έτος 2000 εγχώρια ζήτηση γιατί το ND μετάλλων (neodymium) θα είναι 1000MT ετησίως μέχρι το έτος 2000 Κίνα είναι πλούσια σε rare-earth επιφύλαξη που οι περισσότερες χώρες πρέπει να εισαγάγουν τα rare-earth στοιχεία από την Κίνα. 80% του rare-earth υλικού της Ιαπωνίας εισάγεται από την Κίνα Η αγορά του ND μετάλλων (neodymium) αλλάζει με την αγορά του ND-Fe-v. Αυτήν την περίοδο η ζήτηση του μόνιμου rare-earth μαγνήτη ND-Fe-v στη διεθνή αγορά αυξάνεται από 12-15% ετησίως και την εγχώρια αγορά άνω των 20%, Έτσι, αγορά του μετάλλου neodymium Nd() παρουσιάζει επίσης φωτεινό μέλλον.

 
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: good@china--magnet.com

Έδρα

Room No. 705-707, Tower A Century Holiday Plaza,
No. 9030 Shennan Rd., OCT, Nanshan District, Shenzhen , China .
Tel: (86)755 26923096
Fax: (86)755 26915592
 Σπάνια γη Permanent Magnet Ltd. πλούσια θέα της Κίνας πνευματικών δικαιωμάτων 2012 πετρών. Τα δικαιώματα που διατηρούνται όλα.